Τρόποι Πληρωμής

 • Μέθοδος Αντικαταβολής

  Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα. Η πληρωμή γίνεται στον αντιπρόσωπο της εταιρίας μεταφορών κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας. Η υπηρεσία χρεώνεται με 4,00€.

  Η μέθοδος της αντικαταβολής δεν ισχύει για  τις παρακάτω περιπτώσεις:
  • Για αγορές αξίας άνω των 500 € προς ιδιώτες (με Απόδειξη Λιανικής) και για αγορές αξίας άνω των 1.500 € προς επαγγελματίες/ επιχειρήσεις (με Τιμολόγιο Πώλησης). 
  • Για δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές όπως αυτές ορίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, καθώς και για τα ογκώδη ή βαριά αντικείμενα πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους 10 κιλών και άνω.
 • Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική κάρτα ή prepaid κάρτα

  Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Diners, EuroLine και American Express καθώς και τις prepaid κάρτες. Επιπρόσθετα σας παρέχει την δυνατότητα αποπληρωμής της παραγγελία σας σε δόσεις.

  Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών υψηλής κρυπτογράφησης.

  Για μεγαλύτερη ασφάλεια, η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας σας πραγματοποιείται απευθείας στην ιστοσελίδα ηλεκτρονικών πληρωμών της Πειραιώς. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων πιστωτικής κάρτας, δεν αποθηκεύεται στην ιστοσελίδα https://lazeerider.com

 • Πληρωμή μέσω Stripe
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πληρωμη μεσο Stripe για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα τρόπου πληρωμής το Stripe. Η διαδικασία πληρωμής μέσω Stripe είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός ενός με δυο λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στην ιστοσελίδα https://lazeerider.com.
 • Πληρωμή στο Κατάστημα
  Παραλάβετε και πληρώστε την παραγγελία σας επι τόπου με POS.
 • Τραπεζική Κατάθεση

  Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας καταθέτοντας το αντίστοιχο ποσό στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Κατά την κατάθεση θα πρέπει να αναγράφεται ο κωδικός παραγγελίας σας ή το ονοματεπώνυμο σας, ώστε να μπορέσει το λογιστήριο μας να αναγνωρίσει την πληρωμή. Για γρηγορότερη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, καλό θα ήταν να μας αποστείλετε με email ή φαξ αντίγραφο του καταθετηρίου όπου θα αναγράφεται ο κωδικός παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμο σας.

  Xρησιμοποιείστε τον παρακάτω λογαριασμο για να κάνετε την κατάθεση σε ένα υποκατάστημα της τράπεζας που σας διευκολύνει.

ΤράπεζαΛογαριασμόςIBAN
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
6039151318253
GR15 0171 0390 0060 3915 1318 253

Δικαιούχος σε όλους του λογαριασμούς εμφανίζεται η εταιρία «LAZEE RIDER Ι.Κ.Ε».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Αν δεν λάβουμε την πληρωμή σας μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία που καταχωρήσατε την παραγγελία σας, θα προχωρήσουμε σε ακύρωση της.

Newsletter


Λογότυπο Lazee Rider

Lazee Rider
Αριστείδου 27,
16674, Γλυφάδα
Αττική, Ελλάδα
Τηλ. 2117259603


LazeeRider Ⓒ 2021

visa card logo
mastercard logo
maestro card logo
discover card logo
diners card logo
visa secure logo
mastercard id check logo
0
Το καλάθι σας
 • No products in the cart.